Doğalgaz Yakma Sistemleri Muayeneleri Tüm Bölgelerde TSE Tarafından Yapılmaya Başlandı

✔ Doğalgaz Yakma Sistemleri Muayeneleri Tüm Bölgelerde TSE Tarafından Yapılmaya Başlandı

Her türlü endüstriyel gaz yakan cihazların teknik emniyet açısından kalite uygunluk belgesine sahip olması gerekmektedir. Konusunda standardı olmayan, özel imalat veya yurt dışından tesis için özel getirilmiş ve distribütörü olmayan yakıcı cihaz ve armatürün doğalgaz iç tesisatında kullanımının sağlanması amacıyla tüm yurtta hizmet ağı olan TSE tarafından muayeneleri gerçekleştirilmektedir.

Başvuruda İzlenecek Yol:

–  Aşağıda dokümanlar arasında bulunan “Doğalgaz Yakma Sistemleri Muayenesi Başvuru Formu” doldurulur, imzalanır ve kaşelenir.

– Formdaki Bilgiler cihazın/makinenin kullanılacağı, yani incelemenin yapılacağı Firmaya ait olmalıdır. (Mühendislik Firması veya İmalatçı Firmanın Bilgileriyle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.).

–  Cihaz kısmında Cihazın/Makinenin adı ve kaç adet olduğu yazılacaktır. Örneğin: ram makinesi, lahmacun fırını, kuzine, boya kurutma fırını gibi. Brülör sayısı ve markası yazılmayacaktır.

–  Borulu fırınlarda proje de evrakların arasına eklenmelidir. (Borulu fırın içinden sıcak su geçen boruların olduğu özel bir sistemdir. Örneğin lahmacun fırını bu kategoriye girmediğinden bu tür fırınlarda projeye gerek bulunmamaktadır.)

https://yemekciyiz.net/

–  İnceleme ücreti ve hesap bilgilerimiz ücret çizelgesinde mevcuttur. Cihaz sayısı ve incelemenin yapılacağı İl’e göre alınacak ücretler tabloda verilmiştir.

– Başvuru ekine vergi levhası, imza sirküleri ve ücretin yatırıldığına dair dekont eklenerek başvuru dosyası oluşturulur.

Başvuru evrakları tamamlanınca [email protected] adresine e-posta atılır.

E-posta atılamayan durumlarda başvurular aşağıda listede belirtilen illerde bulunan TSE birimlerine elden, posta yoluyla da teslim edilebilir.

Not: Faturalandırma inceleme sonrasında yapılmaktadır ve faturalarınız inceleme raporlarıyla birlikte firmanıza posta yoluyla gönderilmektedir. İncelemenin tamamlanabilmesi için başvuru evraklarınız bize ulaştıktan sonra göndereceğimiz e-imzalı yazı ile gazınızı açtırdıktan sonra tarafımıza e-posta ile dönüş yapmanız gerekmektedir.

Size en yakın TSE Doğalgaz Yakma Sistemleri Muayene Birimine aşağıda verilen iletişim planından ulaşabilirsiniz.

Dökümanlar (4)

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok