“Uçtan Uca E-İhracat Merkezi” Projesi Fizibilite Çalışması İçin Hizmet Alımı İhalesi

✔ “Uçtan Uca E-İhracat Merkezi Projesi” Fizibilite Çalışması İçin Hizmet Alımı İhalesi

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İstanbul’da “Uçtan Uca E-İhracat Merkezi” Projesi Fizibilite Çalışması için hizmet alımı ihalesi düzenleyecektir.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası www.ito.org.tr ve www.istka.org.tr internet adreslerinde yer almaktadır.

İhaleye teklif verecek olanların Sözleşme Makamı tarafından onaylı ihale dosyasını İstanbul Ticaret Odası Merkez Binası, B Blok, 2.Kat, Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü – Reşadiye Cad. 34112 Eminönü / İstanbul adresinden bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 19.09.2022 – 09.30

İlan Bilgileri

  • İlan Sahibi: İSTANBUL TİCARET ODASI 
  • İlan Numarası: ILN01687750
  • Şehir: İSTANBUL
  • İlçe: Fatih
  • İlan Türü: İHALE
  • İhale Usulü: İstisna ve Kapsam Dışı İhaleler
  • İhale Türü: Kiralama ve Hizmet Alımı
  • İhale ve Teklif Açma Tarihi: 19.09.2022 – saat: 14:00

İlan Bilgileri

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İstanbul’da, Uçtan Uca E-İhracat Merkezi Projesi Fizibilite Çalışması için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale Dosyası www.ito.org.tr ve www.istka.org.tr internet adreslerinde yer almaktadır.

İhaleye teklif verecek olanların Sözleşme Makamı tarafından onaylı ihale dosyasını İstanbul Ticaret Odası Merkez Binası, B Blok, 2.Kat, Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü – Reşadiye Cad. 34112 Eminönü / İstanbul adresinden bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.ito.org.tr ve www.istka.org.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 19.09.2022 – 09.30

Teklifler, 19.09.2022 tarihinde, saat 14.00’da ve İstanbul Ticaret Odası, B Blok 5. Kat Fuaye Salonu – Reşadiye Cad. 34112 Eminönü/İstanbul adresinde yapılacak oturumda açılacaktır. 

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok