Artvin Doğalgazına Kavuştu

✔ Artvin Doğalgazına Kavuştu

Vali Doruk, Artvin’de Doğalgazla Isınan İlk Evi Ziyaret Etti. Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığımızın “Birinci Yüz Günlük İcraat Programı” kapsamına alınan şehrimizin Doğalgazla buluşmasına yönelik başlatılan çalışmalar neticesinde Merkez Çayağzı Mahallesine ulaşan Doğalgazla ısınan ilk evi ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde temsili olarak evin dışında bulunan Doğalgaz şalterini AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ile birlikte açan Vali Doruk, şunları söyledi:

“Artvin’imiz; eşsiz turizmiyle potansiyeliyle, Çoruh’un altın gerdanlıkları barajlarıyla ve güzel insanıyla her zaman ülkemizin gurur kaynağı olmuş, ülkemizin istikrar davasında hep en önde yer almıştır.

Bugün Merkez Çayağzı Mahallesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi Şehir Yerleşkesine arzı sağlanan Doğalgazın ilerleyen yıllarda şehrimizin tümüne ulaşmasıyla birlikte vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve konforu da önemli derecede artacaktır.

https://yemekciyiz.net/

Bu duruma paralel olarak ta kış aylarında ısınma amaçlı olarak konutlarda kullanılan katı yakıtların oluşturduğu zehirli dumanın şehrimizin çevresine verdiği zarar asgari seviyeye inecek ve şehrimiz daha sağlıklı ve temiz bir çevreye sahip olacaktır.

Bu vesileyle ilimize doğalgaz arzı konusunu Cumhurbaşkanlığımızın “Birinci Yüz Günlük İcraat Programına” alarak ilimize böylesine güzel bir hizmetin gelmesine vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Doğalgazın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Gerçekleşen ziyarette Vali Doruk’a, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Fahrettin Tilki, Artvin İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Çayağzı Mahallesi Muhtarı Filiz Dede eşlik etti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı test-yemek-aof-aof.png

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok