TOKİ’nin Sosyal Konut Kura Çekilişleri Sosyal Medya Hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) Canlı Yayınlandı

13 Mart 2020

✔ TOKİ’nin Sosyal Konut Kura Çekilişleri Sosyal Medya Hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) Canlı Yayınlandı

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kocaeli’nin Körfez ilçesinde inşa edilecek 1.500 konutun hak sahipleri belirlendi.

Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüs nedeniyle vatandaşların sağlığını korumak için seyircisiz şekilde yapılan kura, noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ’den kura çekilişleriyle ilgili olarak yaptığı duyurusu, “Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüse karşı devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumak için “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında gerçekleştirilen kura törenleri iptal edilmiştir.

Kuralarımız açıklanan kura takvimi değiştirilmeden, aynı tarihlerde Noter huzurunda yapılacak olup, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızın (TOKİ) sosyal medya hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) canlı yayınlanacaktır.” şeklinde olup, bundan sonraki çekilişler internet ortamında yayınlanacaktır.

13 Mart 2020 Cuma günü Derince Spor Salonu’nda yapılan kura çekilişi, TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) canlı yayınlandı.

Kocaeli Körfez’de yapılacak 1.500 konutun, 1050 adedi 2+1 ve 450 adedi de 3+1 olarak inşa edilerek hak sahiplerine teslim edilecek.

İstanbul tuzla ilçesinde inşa edilecek 5750 konut için kura çekilişi 16 mart 2020 pazartesi günü saat 11:00’de yapılacak. Kura çekilişleri internetten canlı olarak yayınlanacak.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok