Tüm ATM’ler Ücretsiz Olarak ING’lilerin Hizmetinde

✔ Tüm ATM’ler Ücretsiz Olarak ING’lilerin Hizmetinde

İNG, Akbank ve Türkiye İş Bankası ile iş birliği yaparak ATM erişimini Türkiye genelinde 12 kat artırarak 12.000’den fazla ATM’yi müşterilerinin ücretsiz ve sınırsız olarak kullanımına sundu.

Artık tüm İNG müşterileri Akbank ATM’leri ve Türkiye İş Bankası Bankamatiklerinden hiç bir ücret ödemeden nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Gerçekleştirebileceğiniz İşlemler

İş Birliği Koşulları

İNG tarafından yapılan açıklamaya göre;

*Tüm ING Kart sahibi tüm müşterilerimiz işbirliğinden faydalanabilirler. 

*Belirlenmiş olan işlemlerin karşılığında müşterilerimize herhangi bir ek ücret veya komisyon olmaz. 

https://yemekciyiz.net/

*Akbank ATM’lerinden ve Türkiye İş Bankası Bankamatiklerinden sadece kartınıza bağlı ana hesap üzerinden işlem yapabilirsiniz. Kartınıza bağlı diğer hesaplarınızla sadece ING ATM’lerinden işlem yapabilirsiniz. 

*Kartınıza bağlı olan ana hesabınızı ING Mobil’den istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. 

*İşlem limitlerimiz ING ATM’lerindeki işlem limitleriyle aynıdır. Limit yükseltme işlemlerinizi ING İnternet Şubesi veya ING Telefon Bankacılığı’ndan yapabilirsiniz. 

*Bireysel kredi ödemelerinizi sadece ING ATM’lerinden yapabilir veya “diğer banka ATM lerinden” hesabınıza para yatırdıktan sonra ödemenizi ING Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

*Turuncu veya e-Turuncu Hesap’ınızı diğer banka ATM’lerinde görüntüleyebilmek için, hesabınızı ING Mobil’de Bana Özel>Kart Ayarlarım’dan ya da İnternet Şubesi’nden ana hesap olarak belirleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok